YLEISTÄ

Sannan Ruokakassi on ruokakassipalvelu, joka toimittaa asiakkailleen valmiiksi suunnitellun ruokakassikokonaisuuden raaka-aineineen ja resepteineen.

Sannan Ruokakassia tilataan jatkuvana tilauksena joka toiselle maanantaille tai joka maanantaille. Tilaus tehdään aina viimeistään toimitusta edeltävän viikon maanantaina. Tilatessasi ensimmäisen toimituksen rekisteröidyt Sannan Ruokakassin asiakkaaksi ja sitoudut noudattamaan palvelun sääntöjä. Sannan Ruokakassin asiakkaana sinun tulee olla täysi-ikäinen ja täysivaltainen luonnollinen henkilö.

TILAAMINEN

  1. Rekisteröidy käyttäjäksi täyttämällä yhteystietosi.
  2. Valitse itsellesi sopiva ruokakassi sekä aloitusviikko.
  3. Tilaa toimitus joka viikolle tai joka toiselle viikolle.
  4. Saat edeltävänä viikkona reseptivihon sähköpostiisi ja tekstiviestin arvioidusta toimitusajasta.
  5. Vastaanotat herkullisen ruokakassin ja valmistat perheellesi hyvää ruokaa

Omat sivut

Omilla sivuillasi pystyt helposti muokkaamaan tilaustasi, laittamaan jonkun viikon tauolle, vaihtamaan kassia tai peruuttamaan tilauksen. Muista aina tehdä kaikki muutokset (myös osoitemuutokset) viimeistään toimitusta edeltävänä maanantaina.

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä. On tärkeää, että pidät asiakastietosi ajan tasalla. Mikäli esim. osoitteesi on virheellinen tai porttikoodi puuttuu, kuljettajamme ei pääse perille saakka ja jäät ilman toimitusta. Näissä tapauksissa emme hyvitä saapumatta jääneestä toimituksesta, kts. Takuu.

Jos et ole kotona kassin saapuessa, kuljettajamme jättää toimituksen ovesi ulkopuolelle ja saat tekstiviestin kassin saapumisesta asiakaspalvelustamme. Kuljettajamme nostaa kylmätuotteet kylmälaukkuun, mikäli sellainen löytyy oven ulkopuolelta. Mikäli kuljettaja ei pääse kotiovellesi asti, vie hän ruokakassin takaisin autoon. Emme ikävä kyllä voi luvata, että ruokakassiasi tällöin voidaan toimittaa ollenkaan kyseisellä viikolla.

Jos tahdot keskeyttää jatkuvan tilauksen, pitää tilauksessasi taukoa tai muuttaa kassin kokoa, ilmoita siitä asiakaspalveluumme tai tee muutos omilla sivuillasi viimeistään toimitusta edeltävän viikon maanantaina.

MAKSAMINEN

Ruokakassin voi maksaa joko luottokortilla jolloin korttia veloitetaan toimituksen jälkeisenä keskiviikkona tai laskulla (laskutuslisä 3,9 €) joka lähetetään sähköpostiisi torstaina toimituksen jälkeen.

RUOKAKASSIN SISÄLTÄMÄT TUOTTEET

Sannan Ruokakassin sivuilla löytyy jokaisen ruokakassin kohdalla yleistä tietoa kassin sisällöstä, jotta voit varmistua tuotteista sekä ruokakassien mahdollisesti sisältämistä allergeeneista.

Sannan Ruokakassin Perhekassi ja Pikakassi sisältävät:

Sianlihaa, kuten fileetä ja makkaraa

Naudanlihaa, kuten jauhelihaa ja lehtipihviä

Siipikarjatuotteita, kuten kananpojan koipia ja kalkkunaleikettä

Kalaa, kuten kirjolohta ja turskaa

Maitoproteiinia ja laktoosia, kuten turkkilaista jogurttia ja kermaa

Gluteenipitoisia viljatuotteita, kuten pastaa ja leipää

Soijaproteiinia, kuten soijapapuja

Pähkinöitä, kuten cashewpähkinöitä ja manteleita

Maapähkinöitä

Seesaminsiemeniä

Mikäli haluat varmistua tietyn viikon tuotteista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jossa jokaisen viikon tuotteet ovat tiedossa viimeistään toimitusta edeltävänä viikkona.

Sannan Ruokakassi sisältää myös pakastetuotteita. Pakastetuotteet kuljetetaan muiden kylmätuotteiden kanssa eristetyissä pahvilaatikoissa, joiden lämpötilaa seurataan kuljetuksen aikana. Valtaosa tuotteista säilyy täysin ennallaan kuljetuksen ajan. Vain pieni osa asiakkaista saa tuotteita, jotka ovat osin tai poikkeuksellisesti kokonaan sulaneet. Näissä tapauksissa ero on laadussa, eivätkä elintarvikkeet ala pilaantua kuljetuksen aikana. Vain vähän sulaneet tuotteet voi laittaa pakastimeen tai jatkaa sulattamista jääkaapissa.

TOIMITUKSET

Sannan Ruokakassin toimitukset tapahtuvat ennalta ilmoitettujen aikarajojen puitteissa. Toimitamme ruokakassit asiakkaillemme maanantaisin klo 16.30-21.30. Toimituksillamme on katkeamaton kylmäketju. Tilaamiesi toimitusten tarkka saapumisajankohta voi vaihdella riippuen samalla alueella asuvien tilaajien määrästä, sääoloista tai liikenteestä. Kuljettajamme käyttävät toimittaessaan ruokakasseja sinun Sannan Ruokakassille ilmoittamiasi osoite- ym. tietoja. Mikäli esim. osoitteesi on virheellinen tai porttikoodi puuttuu, kuljettajamme ei pääse perille saakka ja jäät ilman toimitusta. Näissä tapauksissa emme hyvitä saapumatta jääneestä toimituksesta, ks. takuu.

HENKILÖTIEDOT

Sannan Ruokakassi ylläpitää asiakkaidensa antamien tietojen perusteella käyttäjärekisteriä. Sannan Ruokakassi pidättää oikeuden käyttää henkilötietojasi viestintään/tiedotukseen asioissa, jotka koskevat Sannan Ruokakassia, tuotteitamme ja palveluamme. Rekisteröitymisen yhteydessä lisäämme sinut automaattisesti myös postituslistalle, jonka perusteella lähetämme sinulle uutiskirjeen sekä muita tiedotteita. Voit poistua postituslistalta jokaisesta uutiskirjeestä löytyvän linkin avulla.  Sannan Ruokakassi ei luovuta asiakkaidensa henkilötietoja (paitsi kuljetuksista huolehtivalle yhtiölle) eikä myy niitä kolmannelle osapuolelle. Käyttäjärekisteri on asianmukaisesti suojattu.

TAKUU

Kun annat Sannan Ruokakassin hoitaa ruokaostoksesi, pidämme sitä suurena luottamuksen osoituksena. Siksi annamme sinulle takuun siitä, että ruoka saapuu ajallaan ja on laadukasta. Jos olet tyytymätön johonkin lähettämäämme raaka-aineeseen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, asiakaspalvelu@sannanruokakassi.fi tai soittamalla puh. 0753252858, niin korvaamme kyseisen tuotteen. Sinun ei tarvitse todentaa raaka-aineen viallisuutta, luotamme sanaasi. Kerrothan kuitenkin mieluusti mikä raaka-aineessa oli vikana. Mikäli ruokakasseista puuttuu jokin raaka-aine, korvaamme sen sinulle laskutuksen tai veloituksen yhteydessä. Mikäli saat jotakin raaka-ainetta enemmän kuin olemme luvanneet, saat pitää sen, eikä siitä tietenkään aiheudu sinulle lisäkustannuksia. Ilmoittamamme kalan, lihan ja siipikarjan painot ovat ohjeellisia ja voivat vaihdella enintään 10 % kumpaankin suuntaan. Jos reseptissä lukee 500 g jauhelihaa, voi pakkauksessa olla 450-550 g lihaa. Mikäli saat tätä vähemmän, korvaamme sen sinulle. Mikäli lähetystäsi jostain syystä ei toimiteta maanantaina, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme niin selvitämme syyn ja yritämme järjestää toimituksen seuraavalle illalle.

REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä:

Sannan Ruokakassi / Oy Keittiökaveri Ab

Vanha Talvitie 3 c, 00580 Helsinki

Puh: 0753252858

Sähköposti: asiakaspalvelu@sannanruokakassi.fi

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö:

Toimitusjohtaja Susanne Lindroos

Puh: 040-5348778

Sähköposti: sanna@sannanruokakassi.fi

Rekisterin nimi:

Sannan Ruokakassin asiakasrekisteri

Rekisterin tietosisältö:

Asiakkaan nimi, asiakasnumero, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtumatietoja

Säännönmukaiset tietolähteet:

sannanruokakassi.fi

-asiakasrekisteröitymiset sekä -tilaukset.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset:

Sannan Ruokakassi luovuttaa tarvittavia tietoja asiakasrekisteristään kuljetuksiin käyttämälleen yhteistyöyritykselle viikoittaisten tilausten perusteella. Yhteistyöyritys ei puolestaan ylläpidä näistä luovutetuista tiedoista omaa rekisteriään. Sannan Ruokakassi ei tämän lisäksi luovuta eikä myy asiakasrekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet:


Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisena, se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta ja siitä otetaan säännöllisin väliajoin turvallisuuskopiot. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.